2 Juli 2022 – Stödkonsert för Ukraina: Unga ukrainska pianolöften

🎶 Stödkonsert för Ukraina med unga ukrainska pianolöften i Västerlövsta kyrka, Heby, den 2 juli kl. 17.00. 🎶

Välkommen till en konsert med två mycket unga ukrainska pianotalanger, Hanna Kozyak från Lviv och Amelie Ploshko från Kyiv. Resan till Sverige ger de unga pianisterna ett välbehövligt andrum från kriget och de får dessutom känna stoltheten i att göra en insats för sitt land. I samband med konserten samlar vi in bidrag till Svenska Kyrkans hjälpinsatser i Ukraina.

Låt oss fylla kyrkan så att de unga pianisterna känner vårt starka stöd för deras hemland Ukraina!

➡️ BILJETTER: http://billetto.se/…/stodkonsert-unga-pianotalanger…

Hanna Kozyak (f. 2006) och Amelie Ploshko (f. 2009) kommer att bjuda på ett varierat program med såväl ukrainsk musik av bl.a. Kolessa och Lysenko som av för oss mera välbekanta namn som Chopin, Liszt och Beethoven. Den ukrainsk-svenska konsertpianisten Natalya Pasichnyk, direktor för Ukrainska Institutet i Sverige, kommer att presentera den ukrainska musiken.